Dashing through the snow book tag

Am primit acest tag de la Pierdută printre cuvinte și pentru că deja a trecut Crăciunul vă voi împărtășii obiceiurile mele de Crăciun prin răspunsul meu la cerințele tagului.


1. Numește o carte care ți-ai doi doi sa o vezi sub pomul de Crăciun.



Cum am zis și în tagul postat de Ajunul Crăciunului ( link ) îmi doresc mult două trilogi, iar din fericire am primit cartea Roșu ca sângele de Salla Simukka, care este prima carte din trilogia Albă ca zăpada.

2. O carte care o vei citi în perioada sărbătorilor.


Eu nu am obiceiul să citesc cărți cu tematică de Crăciun, iar în ziua de Crăciun am terminat cartea Playlist pentru Nick și Norah. Mi-a plăcut cartea, iar review-ul acesteia îl voi posta în următorul articol, joi.

3. Un film preferat de Crăciun



Filmele din perioada de Crăciun sunt exact ca și cărțile, ma uit la ce vreau și nu am un obicei de a mă uita la un anumit film cu tematică de Crăciun. Da, da, știu că toată lumea va fi ceva de genul: Da ce, tu nu te uiți la Singur acasă de Crăciun? și îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu am obiceiul acesta, în schimb m-am uitat la Minionii de curând și m-am distrat foarte tare.

4. Îți place zăpada?


Hai mai bine să reformulez, CUI NU ÎI PLACE ZĂPADA?!

5. Numește un personaj cu care ți-ar dorii să îți petreci Crăciunul.


Această cerință este asemănătoare cu o cerință de la The Christmas Song book tag, iar răspunsul meu tot același rămâne. 
HARRY POTTER.

6. A primii sau a dărui?


Eu consider că ambele sunt la fel de importante și ele fac parte din spiritul Crăciunului.
ATUNCI CÂND DĂRUIEȘTI UN CADOU ești bucuros că ai făcut un om fericit și că acesta este bucuros că a primit un cadou.
ATUNCI CÂND PRIMEȘTI UN CADOU ești bucuros că cineva s-a gândit la tine și că a vrut să îți facă un cadou, chiar dacă cadoul nu ți se prea potrivește este totuși frumos că și-a dat silința să îți ia ceva drăguț.

7. În ce lume ficțională ți-ai dorii să îți petreci Crăciunul?


În a doua carte a trilogiei Crăciunul este petrecut la casa de pe plajă și dacă stau să mă gândesc și mie mi-ar face plăcere să stau acolo de Crăciun.

8. Care este cea mai vie amintire de Crăciun?


Anul trecut am mers cu o vecină la colindat pe la noi prin zonă. Am ajuns la o casă unde am văzut luminile aprinse. Am bătut la ușă și am așteptat să ne deschidă. Vecina mea avea o lanternă la ea și a început să aprindă lanterna la ușă și i-am zis "ai grijă că poate se deschide ușa", iar când a deschis următoarea dată lanterna atunci s-a deschis și ușa și ne-a deschis chiar Moș Crăciun. 

9. Poți să spui Christmas Tree de câteva ori repede ( pronunță corect! ) ?


Da, cred că mi-a ieșit ce am încercat.

Acum e rândul meu să nominalizez și eu pe cineva ca să facă acest tag, așa că Raul de la ChocolateBooks sper să faci tagul acesta.

Sper că va plăcut tagul și sper că v-ați simțit bine de Crăciun alături de cei dragi, noi ne vom revedea joi cu o recenzie a cărții Playlist pentru Nick și Norah așa cum am promis și mai sus. 









Comentarii

Trimiteți un comentariu