The Christmas Song Book Tag

🌲 Crăciun Fericit! 🌲
Am găsit acest tag la FandomsOnTheRun, așa ca le voi da lor credit pentru acesta.

!!!!!! ATENȚIE, ACEST TAG CONȚINE SPOILERE LA TOT PASUL !!!!!!

1. " You're a mean one Mr Grinch "
-Numește un personaj malefic pe care nu l-ai putut urî

ACEASTĂ CERINŢĂ CONŢINE SPOILERE




Pentru mine Maven, din trilogia Regina Roșie de Victoria Aveyard, nu este un personaj prea malefic. Adică da, și-a trădat familia și regatul, dar la final primei cărți dacă citiți cu atenție puteți vedea că el a făcut toate aceste lucruri teribile deoarece îi era frica de mama lui.






2. " All I want for Christmas is you "
-Ce carte îți dorești cel mai mult să o ai sub brad?




Aș vrea mult să găsesc sub brad trilogia Albă ca zăpada de Salla Simukka sau trilogia Burn for Burn de Jenny Han și Sioban Vivian.

3. " Rudolf the Red Nosed Reindeer "
-Numește un personaj ce trece peste obstacole imense și învață să creadă în el/ea

ACEASTĂ CERINŢĂ CONŢINE SPOILERE




KATNISS EVERDEEN, THE GIRL ON FIRE!!!
Cine a supraviețuit nu o dată, ci de două ori Jocurilor foamei? Katniss.
Cine a sfidat Capitolul de atâtea ori încât nici nu mai putem ține socoteala? Katniss.
Katniss s-a sacrificat foarte mult și după mine ea este un adevărat exemplu de erou si prin ea putem dovedii că nu numai băieții pot fi Bad Ass.




4." Santa Claus îs comming to town "
a)  Ce personaj consideri că e primul pe lista copiilor cuminți?
b) Ce personaj consideri că e primul pe lista copiilor obraznici?

ACEASTĂ CERINŢĂ CONŢINE SPOILERE




a) Hermione Granger. Hai să fim serioși, ce alt personaj o bate pe Hermione? Răspuns corect: NICIUNUL! Hermione este fata aceea care are doar 10 pe linie, știe totul chiar de dinainte, e preferata tuturor profesorilor și deși mai intră e uneori in belele tot prima pe lista ar fi.




ACEASTĂ CERINŢĂ CONŢINE SPOILERE

b) Delphi din Harry Potter și Copilul Blestemat  de J. K. Rowling. Dacă tot am început cu HP de ce sa nu continuăm? Delphi este exact ca tatăl ei, malefică, manipulatoare și orice ar fi ea mereu va ține cu întunericul, pentru ea, întunericul fiind mereu învingător.



5." Frosty the snowman "
-Numește o carte care pur și simplu îți topește inima



Cred că toată lumea e de-acord cu mine când spun ca JOHN GREEN SE JOACĂ CU EMOȚILE NOASTRE. Trebuie sa spun ca am plâns mult la Sub aceeași stea, dar totuși pentru " Frosty the snowman " voi alege Căutând-o pe Alaska. Țin minte că atunci când am citit cartea nu am fost chiar atât de fascinata de carte, da, îmi plăcea, dar acum ca mă gândesc la ea pur și simplu mi se pare ca mă gândesc la o metaforă, iar cartea este foarte genial împărțită în ÎNAINTE și DUPĂ, iar când îmi aduc aminte cât de mult am plâns la După...

6. " Feliz Navidad"
-Alege o carte care are loc în altă parte decât în țara ta



Ținând cont că toate cărțile mele de suflet nu am acțiunea desfășurată în România și că nu sunt un mare fan al literaturii române, e destul de clar că mai toate cărțile pe care le-am citit\le citesc au o acțiune ce se desfășuară în altă țară sau chiar pe alt continent.

7." It's the most wonderful time of the year "
-Ce carte cu tematica sărbătorii îți place să citești în perioada aceasta?



Eu nu prea am obiceiul sa citesc cărți cu o anumită tematică doar ca să simt sărbătoarea, dar anul trecut am citit cartea Tuturor băiețiilor pe care i-am iubit  de Jenny Han înainte de Crăciun, iar acțiunea în carte se petrece între Crăciun și Anul Nou, iar între Crăciun și Anul Nou am citit continuarea, P.S. Te iubesc și acum, iar de data aceasta acțiunea se petrece după Anul Nou, deci m-am cam simțit în carte, nu știu cum să explic, dar a fost o experiență plăcută mai ales ca mi-au plăcut foarte mult cărțile.

8." Sleigh ride "
-Cu ce personaj ai alege să îți petreci Crăciunul?



Hmm.... Oare ce ar fi mai frumos decât de Crăciun să joc șah și să beau ciocolată caldă cu Harry Potter?

9." Baby it's too cold outside "
-Ce carte ai sacrifica-o pentru a îți aprinde un foc ca să te încălzești?



Nu vreau sa primesc comentarii jignitoare pentru asta, dar seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare nu m-a impresionat atât de tare precum credeam și precum mă așteptam. Pot spune totuși că aș păstra prima carte din serie, deoarece eu prima oară m-am uitat la film, i-ar acesta l-am văzut in primele ore din 2015.

10." Do you hear what I hear "
-Ce carte consideri că fiecare om trebuie să o citească?




Eu recomand cu cel mai mare drag trilogia Jocurile foamei de Suzanne Collins si seria Harry Potter de J. K. Rowling. După mine aceste cărți nu trebuie ratate.

Şi acum să nominalizez şi alte bloguri ca să facă acest tag:

Comentarii

Trimiteți un comentariu