Colet special de la Sergiu Someșan




 Am primit astăzi un colet special de la autorul Sergiu Someșan. Coletul conține două cărți de-ale sale, Să n-o săruți pe Isabel și Carte de magie.

Despre autor:

Sergiu Someșan este un scriitor român de SF și Fantasy contemporan.

Opere:

Cuvinte de vânzare
Să n-o săruți pe Isabel (tradusă și în engleză,
Do Not Kiss Isabel)
Carte de magie 
Numărul fiarei
Poiana îngerilor
Aproape îngeri 
și multe altele
1.Carte de magie 



Pagini: 134

Descriere:

Proza fantastica scurta, cu conotatii bizare, horror pe alocuri, ce aminteste intru-catva de Lovecraft. In acest volum veti gasi urmatoarele povestiri:Carte de magie;Taietorul de lemne;Intalnire cu o zeita;Adio Efida;Ritual de trecere;Pescarusul;Rafael;Vanzatorul de poduri;Ultima zi;In trecere prin Predeal;Legenda fara sfarsit;O clipa de nemurire;Vizita de lucru;Nascocirea;Lucrare de diploma;Tramvaiul

  
2. Să n-o săruți pe Isabel


 

Pagini: 123

Descriere:

Proza SF scurta, din ce in ce mai rara in zilele noastre, te capteaza de la prima rasfoire a cartii. In acest volum veti gasi urmatoarele povestiri: INTALNIRE CU ISABEL, SA N-O SARUTI PE ISABEL, OVIRAPTORUL, CELE NOUA MILIARDE DE IDEI SF, SANSA NOASTRA S-A NUMIT ADAM, ARENA, BLA-BLA-BLA, DOMNULE GENERAL, O IPOTEZA APROAPE ABSURDA, DILEMA, IUBITUL MEU DIN ALTA LUME, O CASCA ALBA SI?UN COPIL IN PLOAIE, TIMIDUL, O RACHETA CU NUMELE MEU, PLANETA CU SPIONI.


Descrierile cărților le-am luat de pe librarie.net.
Aceste cărți au venit însoțite de un autograf pe primele pagini, fapt pentru care vreau să îi mulțumesc domnului Sergiu Someșan pentru colet. Abia aștept să citesc cărțile și voi face cât de repede voi putea o recenzie acestor cărți.

 

ANUNȚURI:

Astăzi a avut loc lasarea mondială a cărții Carve de Mark, 
apărând și în romană sub numele de
Pecetea morții.

Comentarii